Optimalisatie van de achterliggende code

De site moet er niet alleen goed uitzien, maar ook soepel werken

Terug

Optimalisatie van de achterliggende code

Aangezien de vakantie er weer op zit, wil ik graag even een overzicht geven van de veranderingen die zijn gebeurd aan mijn Admin Panel.

Dankzij het Admin Panel kunnen projectbeheerders hun website aanpassen. Het is als het ware een eigen geschreven CMS-systeem waar ik al 2 jaar aan werk. Alles is uit te breiden met zogenaamde modules, natuurlijk zijn er ook modules op maat.

De afgelopen 3 maanden ben ik vooral bezig geweest met het oplossen van fouten en code-optimalisatie. Dit zijn niet direct zaken die de gebruiker met het blote oog merkt, maar hij zal dit wel ervaren met het gebruik van de site. Alle acties lopen soepeler en geven geen interne errors meer. Indien er zich toch een interne error voordoet, word ik meteen op de hoogte gebracht zodat ik de fout kan herstellen voordat zich deze nogmaals voordoet